Minuman Kesihatan Terbaik & Terlaris 2011 & 2012

July 17, 2012

Assalamualaikum & Salam Kecantikan  EKSKLUSIF untuk anda PEMINAT SETIA ~ shah169.ads4blog.net ~

Apa khabar anda semua? Semoga anda sihat walafiat, segar bertenaga & cantik bersama produk kecantikan & kesihatan pilihan anda. Terima kasih kerana atas kunjungan dan kepercayaan anda semua sehingga blog shah169.ads4blog.net menjadi tumpuan dan rujukan pengunjung membeli belah sehingga mendapat tempahan dari negara luar seperti Saudi Arabia, Indonesia, Brunei, Thailand, Singapore dan banyak lagi.

minuman tambah tanaga, minuman sembelit, ubat sembelit, minuman collagen, minuman kesihatan, supplement tenaga, collagen badan, minuman awet muda, minuman kesihatan terbaik, supplement kesihatan terbaik

Di sini saya nak share dengan anda semua, produk minuman kesihatan yang terlaris dan sangat mendapat sambutan pada tahun 2011 & 2012 ini. Produk KESIHATAN & KECANTIKAN serta RAWATAN untuk Kaum Adam dan Hawa dari hujung rambut hingga ke hujung kaki di setiap peringkat Umur, Bangsa & Negara ini adalah  satu-satunya SUPLEMENT di dalam DUNIA yang mengandungi PHYTOCELLTEC IMMUNOMAX iaitu APPLE STEM CELL, ANGGUR STEM CELL dan CM Glucan yang mampu memberikan kita KEKAL LEBIH MUDA dan KEKAL SIHAT. Yang BEST SANGAT SANGAT, ianya bertindak secara SEMULAJADI…

Seperti yang anda semua tahu, KEPAKARAN saya ialah dalam bidang KESIHATAN & KECANTIKAN. Saya hanya akan menggunakan serta berkongsi Produk yang TERBAIK lagi EFEKTIF bagi memastikan kepuasaan & keberkesanan yang MAKSIMUM. Tidak hairanlah, shah169.ads4blog.net mendapat kepercayaan dan sering menjadi tumpuan serta bahan rujukan dari ramai penggunjung. Dan MATLAMAT saya ialah untuk menambah lebih nilai dalam kehidupan (Add More Value) bagi semua manusia di pelusuk dunia. Kerana “KEPUASAN ANDA ADALAH TANGGJAWAB KAMI”…

Dan Produk Minuman kesihatan TERLARIS yang saya maksudkan adalah MINUMAN Go Geous. Go Geous adalah SUPPLEMENT (bukan ubat) yang mewujudkan sel sel baru dan AKTIF dengan mempermuda dan memperbaharui sel badan kita. Penampilan kita yang muda dan sihat akan tampak lebih menyerlah daripada sebelumnya yang mana kulit lebih anjal dan halus, kita akan lebih bertenaga serta sentiasa cergas. Kesihatan yang cemerlang pastinya menjadikan hidup sekeluarga lebih sihat dan ceria.

GO GEOUS adalah sejenis produk kesihatan dan kecantikan yang unggul di dunia yang menggunakan Apple Stem Sel yang berkualiti tinggi dari Switzerland. Apple yang digunakan ialah sejenis apple yang jarang diperolehi iaitu PhytoCellTec Mallus Domestica yang bergred A. Kandungan GO GEOUS ini juga diperkaya dengan Rousselot Hydrolised Collagen, L-Arginine, Acai Berry, Grape Seed Extract, Pine Bark, dan campuran 6 jenis berries iaitu Blackcurrant, Bilberry, Red Beet,  Strawberry, Rasberry dan Elderberry yang boleh membantu mempercepatkan proses pemulihan keatas mereka yang menghidapi penyakit-penyakit umum.

minuman awet muda, go geous harga rendah, minuman kesihatan dan kecantikan, mempercepat proses pemulihan penyakit, minuman anti penuaan, kecantikan semulajadi tubuh luar dan dalam

Pengambilan GO GEOUS secara berterusan, mampu menyihatkan tubuh badan secara menyeluruh, akan membuatkan diri rasa lebih segar, tidak mudah jatuh sakit, lebih bertenaga, menstabilkan hormon dalam tubuh, kulit lebih lembap, anjal, gebu, tegang dan rasa muda luaran dan dalaman. Produk ini akan menghasilkan kesan yang amat pantas kepada pengguna dimana ia mampu memberi kesan seperti nampak muda jauh dari usia yang sebenar. Ia terbukti melalui kajian yang telah dilakukan keatas testimoni yang ada. Walaubagaimanapun, jangka masa kesan dan faedah dari pengambilan adalah bergantung kepada seseorang pengguna.

MANFAAT MINUMAN GO GEOUS

  • Meningkatkan usia hayat stem cell badan
  • Melambatkan proses penuaan sel-sel lain seterusnya memperlahan keseluruhan proses penuaan
  • Membantu menghalang jangkitan selesema dan jangkitan saluran pernafasan daripada berulang lagi
  • Menganjal, melembab dan mencerahkan keseluruhan kulit badan
  • Merangsang sistem imun
  • Mengurangkan selulit
  • Menguatkan folikel rambut dan mengurangkan keguguran rambut
  • Memperbaiki masalah ketarak
  • Meningkatkan kecerdasan dan prestasi mental
  • Meningkatkan kadar Metabolisma dalam badan
  • Membantu penyingkiran toksin dari dalam badan, mengurangkan radang dan alahan
  • Meningkatkan pembentukan protein
  • Mengurangkan kesan sampingan kemoterapi
  • Membantu pengidap osteoarthritis dan osteoporosis
  • Menguatkan otot jantung, wajah dan faraj
  • Membantu pesakit tekanan darah tinggi
  • Membantu menstabil dan mengekalkan tahap kolestrol yang baik

kekal muda, kekal sihat, tips kecantikan semulajadi, awet muda, minuman kesihatan go geous, memperbaharui sel badan, lebih bertenaga, sistem pertahanan terdapat virus, antibodi kuat, antioksidan, memperlahan proses penuaan

Kesihatan keluarga merupakan matlamat utama kami. Sebuah keluarga yang sihat adalah sebuah kelaurga yang bahagia. Go Geous menyediakan semua suplemen yang diperlukan bagi seluruh keluarga. Ini membantu meningkatkan sistem imunisasi tubuh anda sementara meningkatkan fungsi seluruh tubuh. Sel-sel sihat memberikan sumbangan kepada organ yang sihat.

Cell Therapy adalah perubatan yang inovatif yang berpotensi mencetuskan stimulasi, keremajaan dan pertumbuhan sel kita. Ia merupakan proses penyembuhan dan pembaharuan yang sangat penting untuk menjaga tubuh kita rangkaian dan organ dalam kesihatan yang optimum. Dengan secara berkesan dan efisien memperbaiki dan menggantikan sel yang rosak dan mati, Cell Therapy membantu kita untuk melawan penuaan, dengan tetap menjaga keremajaan, tenaga dan kesegaran.

Komposisi PHYTOCELLTEC IMMUNOMAX:-
1. PhytoCellTec Malus Domestica
Stem Cell daripada Epal Swiss iaitu Uttwiller Spatlauber yang mana ianya sejenis pokok epal yang jarang ditemui dan hampir pupus dengan hanya tinggal beberapa batang pokok di dunia ini. Ia mengandungi sebatian yang boleh meningkatkan jangka hayat dan stem cell berharga lalu menjadikan epal jenis ini terkenal dengan keupayaan simpanannya yang besar.
2. PhytoCell Tec Solar Vitas
Stem Cell daripada anggur Gamay Teinturier Freaux. Gamay ialah sejenis anggur dari daerah Burgundy, Perancis. Ia mengandungi kandungan antioksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk perlindungan UV.
3. CM-Glucan
Perangsang imun daripada yis makanan. CM-Glucan adalah sebatian unik yang didapati daripada dinding sel yis. Ia berupaya meningkatkan keupayaan imun yang luar biasa yang boleh merangsang tindak balas imun dalam badan dengan mewujudkan sistem pertahanan terhadap virus, bakteria, kulat dan parasit. Ia juga merupakan antioksidan yang berkesan dengan keupayaan menyingkirkan radikal bebas.
Kami memberikan kadar harga yang sangat-sangat rendah berbanding pasaran yang lain.

Harga Sebenar : RM470

Now Harga Promosi : RM370 (1 Kotak)

Dapatkan SEKARANG selagi stok masih ada!!!
MUDA, SIHAT & REJUVINASI
Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement
SAKSIKAN GO GEOUS DI TV3
YouTube Preview Image
TESTIMONI-TESTIMONI GO GEOUS
Testimoni 1
YouTube Preview Image
Testimoni 2
YouTube Preview Image
Testimoni 3
YouTube Preview Image
Testimoni 4
YouTube Preview Image
Testimoni 5
GO GEous with EJA on Saffiya
YouTube Preview Image
Testimoni 6
Kanser Payu Dara
YouTube Preview Image
Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement
Jom teruskan pembacaan dengan Testimoni-testimoni dari mereka yang menghidapi macam-macam penyakit.
1. Ahmad Dali Mukeri, 48 tahun, Shah Alam, Selangor
Saya menghidap penyakit koronari arteri selama 3 tahun. Kesan daripada penyakit ini, saya tidak mampu melakukan sebarang aktiviti fizikal, sama ada semudah membawa barang atau bermain badminton. Beberapa simptom penyakit saya termasuklah merasa lemah dan mengantuk sepanjang masa, sesak nafas, rasa kebas, jantung berdebar dan mudah berasa sejuk. Saya dinasihati oleh doktor untuk menjalani proses pengelembungan untuk menlancarkan saluran tetapi saya memilih untuk mencuba GO GEOUS sebagai alternatif selama 2 bulan dari awal bulan ogos hingga oktober tahun 2011. Sungguh menakjubkan!!! Saluran koronari saya kini lancar seperti yang ditunjukkan dalam laporan anigiografi kardium baru-baru ini. Peningkatan Tahap kesihatan saya bermakna saya tidak perlu lagi melakukan sebarang dianogsis atau pun pengelembungan.

 

2. Tuan Suzita Bt Tuan Ab Kadir, 35 Tahun, Johor Baharu

Saya mengalami masalah paru-paru berlubang dan kolesterol yang tinggi semenjak 6 tahun yang lalu. Dengan masalah ini, saya sering kali sukar bernafas, batuk, penat dan selalu mengantuk selepas makan. Tiga bulan yang lalu saya mula mengambil GO GEOUS dan ia benar-benar berkesan. Ia juga mengubah pandangan saya terhadap kesihatan. Saya dengan senang hati mengesorkan GO GEOUS kepada sesiapa yang inginkan kesihatan yang lebih baik. Saya pastinya GO GEOUS sekarang!!! Anda bila lagi….

 

3. Abdul Aziz Bin Moiden, 5o Tahun, Shah Alam, Selangor

Saya adalah perokok tegar sejak 30 tahun lalu. Secara purata saya menghisap 10 batang rokok sehari. Saya juga mempunyai berat badan yang berlebihan, tidak aktif dan mengamalkan pemakanan yang tidak sihat. Pada Januari 2010, saya mengalami sakit dada dan dimasukkan ke Institut Jatung Negara. Saya disahkan menghadapi dyslipdaemia atau kolestrol tinggi dan berhadapan dengan risiko penyakit koronari. Sebelum saya mula mengambil GO GEOUS, tahap kolesterol saya adalah 6.7 dan tahap trigliserida 5.52, berbanding seseorang yang normal perlu mengekalkan tahap masing-masing dibawah 5.20 dan 1.69. Sementara tahap kolesterol baik HDL saya pula adalah 0.91, dibawah tahap normal iaitu 1,03. Saya terpaksa mengambil ubat preskripsi daripada doktor dari saat itu. Saya mula mengambil GO GEOUS pada awal ogos 2010 dan pemeriksaan kesihatan saya sekarang menunjukkan keputusan yang positif. GO GEOUS benar-benar berkesan. Sekarang tahap kolesterol saya telah stabil dan berjaya mengekalkanya kepada tahap yang normal iaitu 3.9. Terima Kasih GO GEOUS.

 

4. Rohana Ahmad, 49 Tahun, Ampang Selangor

5 bulan lalu, doktor mengesahkan saya mengalami masalah sendi lutut yang dipanggil osteoartitis. Saya sering kali mengalami sakit yang amat sangat pada bahagian sendi terutamanya pada jari dan lutut saya. Pada bulan Jun 2010, saya telah menggunakan 1 kotak GO GEOUS, saya dapat rasakan perubahan ketara pada sendi saya. Saya rasa bertenaga dan sakit sendi yang saya alami selama beberapa bulan lalu kini telah hilang. Sekarang saya boleh bergerak aktif dan hidup normal seperti dahulu.

 

5. K.Zubides, 47 tahun, Ampang,Selangor

Saya menghidap penyakit kencing manis selama setahun dan hidup dengan bantuan ubat-ubatan setiap hari. Sebagai penghidap penyakit kencing manis, saya mudah rasa penat, haus, tidak dapat tidur dengan lena dan penglihatan saya menjadi kabur. Tahap gula dalam darah saya biasanya di atas paras 12 setiap kali saya melakukan pemeriksaan kesihatan saya. Selepas 1 bulan saya diperkenalkan kepada GO GEOUS, sesuatu yang menakjubkan berlaku. Tahap gula dalam darah saya turun daripada paras 12 ke paras 6-7 secara puratanya. Dahulu jika saya mengambil asi, Tahap gula saya akan naik ke paras 12, tetapi sekarang saya amat berterima kasih kepada GO GEOUS kerana penyakit saya telah dapat distabilkan. Saya rasa lebih bertenaga, dapat tidur dengan lena, penglihatan saya juga menjadi lebih jelas malah berat badan saya juga berkurangan daripada 61Kg kepada 56Kg. Saya memang rasa bertenaga dan kelihatan cergas sekarang.

 

Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement

 

6. Puan Salmah, Sungai Petani, Kedah, 68 tahun

“Saya mengalami masalah sakit lutut mandi pun terpaksa menggunakan kerusi. Dengan gogeous selama 1 minggu masalah sakit lutut saya dapat diselesaikan. Saya telah mencuba pelbagai produk tetapi tiada kesan. Kini  saya boleh berjalan seperti biasa”.

7. Puan Sharifah, Subang Jaya, 45 tahun

“Saya mempunyai masalah kulit muka yang kritikal. Selepas penggunaan selama 2 minggu, kulit saya beransur pulih dan parut jerawat semakin hilang. Anak saya yang berumur 18 tahun juga mengalami masalah jerawat. Dia juga mencuba Go Geous (separuh sukatan sehari). Kulit anak saya juga semakin pulih.”

8. Puan Suhaila – Masalah Jerawat Bernanah, Seri Wajah, Berat Badan Turun

Setelah mengamalkan 10 sachet Gogeous kulit wajah saya yang teruk akibat resdung semakin licin. Sebelum ni banyak jerawat yang bernanah dan berlubang-lubang serta parut jerawat.

Alhamdulillah dengan Go geous masalah yang saya hadapi ini telah hilang. disamping minum go geous saya buat mask di muka. Terima kasih Go Geous kerana telah mengembalikan seri wajah saya yang telah lama hilang akibat resdung yang teruk. Berat badan saya juga turun 5 kg.

9. Kak N – Kulit Semakin Cantik, Selulit Hilang

Dulu I makan produk dari US selama 5 tahun untuk dapatkan kulit lembab dan cantik serta sihat macam ni. Tapi dengan Go Geous, minum 2 minggu pun dah nampak kesan yang lebih baik, malah selulit juga semakin hilang.

10. Puan Ida, Shah Alam, 35 tahun

“Saya mengalami masalah senggugut setiap bulan. Alhamdulillah dengan pengambilan ‘Go Geous’, masalah yang saya hadapi selama ini hilang. Terima kasih Go Geous”

11. Puan Zaliha – Rambut Gugur, Berat Badan Turun

Sebagai wanita, rambut gugur adalah satu perkara yang merunsingkan terutamanye selepas bersikat. Kini alhamdulillah rambut kurang gugur selepas bersyampu mahupun bersikat.

Pinggang juga sedikit ramping. Buktinya seluar dan kain yang dipakai semakin longgar! Setakat ini saya hanya baru mengamalkan 5 paket sahaja

12. Puan Leez, Bukit Jelutong, 38 tahun

“Sebelum ini saya mempunyai masalah kebas kaki apabila bangun tidur. Semenjak mengamalkan Go Geous, masalah ini sudah berkurangan. Saya juga berasa lebih segar selepas bangun tidur.

13. Riza – 7 Bulan Tak Datang Period Kembali Pulih

Pengalaman menggunakan GoGeous, isteri saya dah 7 bulan tak datang period. Dah pergi klinik check, sampai ke Hospital Pakar Pantai Putri buat checking, kosnya sampai ratusan RM, dah buat cara tradisional, not pregnant tapi doktor-doktor termasuk specialists tak boleh kesan, pakar perubatan tradisional termasuk mak-mak bidan pun tak dapat kesan puncanya TETAPI setelah makan GoGeous baru beberapa sachets dah datang balik periodnya.

 

Kita lihat pula testimoni-testimoni dari pengguna Produk Go Geous ini yang telah mendapat banyak perubahan dari segi kesihatan & Kecantikan wajah

1. Pn. Mazni, 44 tahun

minuman kecantikan luar dan dalam, minuman awet muda, minuman pelawas, go geous, rejuvinasi badan, penambah tenaga badan, supplement tambah tenaga, rahsiah awet muda, rahsia kekal muda dan sihat, rahsia kecantikan semulajadi

Sebelum Penggunaan Produk Go Geous

minuman awet muda, minuman penambah tenaga, minuman kesihatan, minuman untuk tenaga, minuman tambahan, collagen badan, supplement badan, penambah tenaga badan, minuman kecantikan luar dan dalam badan, minuman kesihatan tebaik, minuman tenaga yang selamat

Selepas sebulan menggunakan Produk Go Geous

2. Pn. Zurinah, 35 tahun

testimoni go geous, minuman kesihatan terbaik, minuman badan letih, tambah tenaga, collagen tambahan yang selamat, minuman collagen badan, apple stem cell

Sebelum Penggunaan Produk Go Geous

 

testimoni produk go geous, minuman tambah tenaga, minuman kesihatan luar dan dalam badan, rahsia kejelitaan luar dan dalam badan, minuman collagen, minuman tambah tenaga yang terbaik, tips mengatasi badan letih, ubat badan letih

Selepas Sebulan Menggunakan Produk Go Geous

 

Harga Sebenar : RM470

Now Harga Promosi : RM370 (1 Kotak)

Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement


Bad Behavior has blocked 17 access attempts in the last 7 days.