Kulit BERMINYAK Merunsingkan Anda>>> KAMI ada JAWAPANNYA….!!!

July 20, 2012

1). Perlu fahami apakah punca sebenar kulit berminyak.
Kulit berminyak adalah hasil pengeluaran berlebihan sebum (bahan berminyak yang dikeluarkan secara semulajadi oleh kulit). Seperti adalah diketahui, sebarang lebihan adalah tidak baik, terlalu berlebihan sebum juga dikhuatiri mendatangkan masalah kulit yang lain.

Masalah kulit Berminyak, masalah kulit tidak sekata, tips mengurangkan muka berminyak, kulit wajah tidak sekata

2). Kesan Kulit Berminyak
Diantara masalahnya adalah ia lebih mudah terbentuknya butir-butir/jerawat lalu menutup liang-liang roma kulit seterusnya mengakibatkan pengumpulan sel-sel mati yang meninggalkan kesan/parut. Ia juga boleh merosakkan kulit jika tiada penjagaan yang rapi.

3). Cara Merawat Kulit Berjerawat
Oleh itu, penjagaan bagi kulit berminyak perlu diberi perhatian sepenuhnya bagi individu terlibat berbanding jenis kulit yang lain. Penjagaan kulit berminyak yang rapi adalah bertujuan bagi menghapuskan lebihan sebum atau minyak daripada kulit. Bagaimanapun, penjagaan yang rapi tidak semestinya menghalang pengeluaran minyak daripada kulit tanpa mengetahui bahan yang betul.

Perlu di utamakan didalam penjagaan kulit berminyak adalah bahan pencuci yang betul bermula daripada cleanser. Jika hendak mencari bahan pencuci, carilah bahan pencuci yang mengandungi asid salisilik/salicylic iaitu ia satu asid beta-hidroksida kuat yang melambatkan kadar pengeluaran sebum/minyak. Anda juga disarankan menggunakan pencuci dalam bentuk Gel dan bukan Krim.

Bagaimana ZARRAZ PARAMEDICAL merawat Kulit yang BERMINYAK?

Anda tidak perlu risau jika anda menghadapi masalah kulit berminyak atau kulit yang sering ditumbuhi jerawat. Kerana Produk ZARRAZ PARAMEDICAL 100% mampu merawat dan menyelesaikan dalam masa 3 hari pemakaian sahaja. Ianya 100% berkesan dan selamat digunakan kerana kandungannya 100% asli dari alam semulajadi.

produk zarraz paramedical, zarraz paramedical product, skin care for oily skin, produk untuk mengatasi masalah kulit berminyak, tips hilangkan kulit berminyak, masalah kulit berminyak, produk untuk oily skin dan berjerawat, tips hilangkan minyak wajah, bagaimana untuk hilangkan minyak muka, produk untuk pigmentasi, produk hilangkan jerawat, skin care untuk jerawat

Bagi kulit pengeluaran minyaknya yang aktif, penjagaannya perlu lebih diberi perhatian dimana perlu menggunakan Firming Cleanser terlebih dahulu bagi mencuci permukaan kulit yang berminyak itu. Firming Cleanser merupakan pencuci muka tanpa buih yang bertindak untuk membersih dan membuka liang-liang kulit (open pores) bagi menyingkirkan kulit mati, kotoran, bakteria yang bersarang dipermukaan kulit anda. Ini amat penting, liang-liang kulit yang tersumbat akan menyebabkan kehadiran masalah kulit lain seperti Jeragat, Jerawat, Kulit menjadi Kusam, dan lain-lain.

Sesudah menggunakan Firming Cleanser, anda haruslah menggunakan Essense Sebum Gel. Essense Sebum Gel ini berfungsi sebagai pemecah dan menguraikan kelompok minyak yang terkumpul dalam kulit wajah. Essence Sebum Gel ini sangat cepat mengurai dan merawat segala masalah kulit anda. Sekiranya terdapat jerawat pada wajah, anda pakaikan dengan Essence Sebum Gel pada jerawat tersebut sebelum tidur, dan setelah anda bangun pada esok pagi sudah pasti jerawat anda telah mengecut. 100% memberi kepuasan kepada anda.

Seterusnya, liang kulit yang terbuka itu seharusnya ditutup semula. Peranan Sun Protection SPF50 dan Essence Night Cream bermula di sini. Sun Protection SPF50 dan Essence Night Cream akan menyeimbangkan masalah “kulit berminyak & kulit kering” dengan kaedah yang Natural. Selain meyeimbangkan kandungan minyak pada kulit, Ekstrak White Lily amat Efektif utuk melembut, melembap & menghaluskan kulit. Kulit anda akan menjadi 4 Tahun lebih muda kerana ia mengandungi Ekstrak White LilyYang paling baik sekali, ia mampu menghasilkan sel-sel kulit yang baru menggantikan sel-sel kulit mati yang mengakibatkan pertumbuhan dan pembentukan Pigmentasi daripada terus berkembang. Jadi, anda tidak perlu membeli pelembab, toner, bedak asas, gel penegang, gel jerawat, concelaer atau sebarang produk yang lain lagi.

Ini kerana dengan penggunaan 4 jenis produk ZARRAZ PARAMEDICAL ini mampu memberikan 100% kecantikan wajah secara semulajadi. Untuk mengetahui perkembangan dan keberkesanan ZARRAZ PARAMEDICAL, anda boleh menggunakan tisu pengesan tahap minyak. Dengan menggunakan tisu ini anda boleh melihat perbezaan sebelum dan selepas produk yang anda gunakan.

Guarantee ZARRAZ PARAMEDICAL adalah jawapan kepada semua masalah KULIT anda!!!

HARGA 1 SET (4 Produk)

RM200 SAHAJA

Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement

BEAUTY IS RESPONSIBILITY

shah169.ads4blog.net


Minuman Kesihatan Terbaik & Terlaris 2011 & 2012

July 17, 2012

Assalamualaikum & Salam Kecantikan  EKSKLUSIF untuk anda PEMINAT SETIA ~ shah169.ads4blog.net ~

Apa khabar anda semua? Semoga anda sihat walafiat, segar bertenaga & cantik bersama produk kecantikan & kesihatan pilihan anda. Terima kasih kerana atas kunjungan dan kepercayaan anda semua sehingga blog shah169.ads4blog.net menjadi tumpuan dan rujukan pengunjung membeli belah sehingga mendapat tempahan dari negara luar seperti Saudi Arabia, Indonesia, Brunei, Thailand, Singapore dan banyak lagi.

minuman tambah tanaga, minuman sembelit, ubat sembelit, minuman collagen, minuman kesihatan, supplement tenaga, collagen badan, minuman awet muda, minuman kesihatan terbaik, supplement kesihatan terbaik

Di sini saya nak share dengan anda semua, produk minuman kesihatan yang terlaris dan sangat mendapat sambutan pada tahun 2011 & 2012 ini. Produk KESIHATAN & KECANTIKAN serta RAWATAN untuk Kaum Adam dan Hawa dari hujung rambut hingga ke hujung kaki di setiap peringkat Umur, Bangsa & Negara ini adalah  satu-satunya SUPLEMENT di dalam DUNIA yang mengandungi PHYTOCELLTEC IMMUNOMAX iaitu APPLE STEM CELL, ANGGUR STEM CELL dan CM Glucan yang mampu memberikan kita KEKAL LEBIH MUDA dan KEKAL SIHAT. Yang BEST SANGAT SANGAT, ianya bertindak secara SEMULAJADI…

Seperti yang anda semua tahu, KEPAKARAN saya ialah dalam bidang KESIHATAN & KECANTIKAN. Saya hanya akan menggunakan serta berkongsi Produk yang TERBAIK lagi EFEKTIF bagi memastikan kepuasaan & keberkesanan yang MAKSIMUM. Tidak hairanlah, shah169.ads4blog.net mendapat kepercayaan dan sering menjadi tumpuan serta bahan rujukan dari ramai penggunjung. Dan MATLAMAT saya ialah untuk menambah lebih nilai dalam kehidupan (Add More Value) bagi semua manusia di pelusuk dunia. Kerana “KEPUASAN ANDA ADALAH TANGGJAWAB KAMI”…

Dan Produk Minuman kesihatan TERLARIS yang saya maksudkan adalah MINUMAN Go Geous. Go Geous adalah SUPPLEMENT (bukan ubat) yang mewujudkan sel sel baru dan AKTIF dengan mempermuda dan memperbaharui sel badan kita. Penampilan kita yang muda dan sihat akan tampak lebih menyerlah daripada sebelumnya yang mana kulit lebih anjal dan halus, kita akan lebih bertenaga serta sentiasa cergas. Kesihatan yang cemerlang pastinya menjadikan hidup sekeluarga lebih sihat dan ceria.

GO GEOUS adalah sejenis produk kesihatan dan kecantikan yang unggul di dunia yang menggunakan Apple Stem Sel yang berkualiti tinggi dari Switzerland. Apple yang digunakan ialah sejenis apple yang jarang diperolehi iaitu PhytoCellTec Mallus Domestica yang bergred A. Kandungan GO GEOUS ini juga diperkaya dengan Rousselot Hydrolised Collagen, L-Arginine, Acai Berry, Grape Seed Extract, Pine Bark, dan campuran 6 jenis berries iaitu Blackcurrant, Bilberry, Red Beet,  Strawberry, Rasberry dan Elderberry yang boleh membantu mempercepatkan proses pemulihan keatas mereka yang menghidapi penyakit-penyakit umum.

minuman awet muda, go geous harga rendah, minuman kesihatan dan kecantikan, mempercepat proses pemulihan penyakit, minuman anti penuaan, kecantikan semulajadi tubuh luar dan dalam

Pengambilan GO GEOUS secara berterusan, mampu menyihatkan tubuh badan secara menyeluruh, akan membuatkan diri rasa lebih segar, tidak mudah jatuh sakit, lebih bertenaga, menstabilkan hormon dalam tubuh, kulit lebih lembap, anjal, gebu, tegang dan rasa muda luaran dan dalaman. Produk ini akan menghasilkan kesan yang amat pantas kepada pengguna dimana ia mampu memberi kesan seperti nampak muda jauh dari usia yang sebenar. Ia terbukti melalui kajian yang telah dilakukan keatas testimoni yang ada. Walaubagaimanapun, jangka masa kesan dan faedah dari pengambilan adalah bergantung kepada seseorang pengguna.

MANFAAT MINUMAN GO GEOUS

  • Meningkatkan usia hayat stem cell badan
  • Melambatkan proses penuaan sel-sel lain seterusnya memperlahan keseluruhan proses penuaan
  • Membantu menghalang jangkitan selesema dan jangkitan saluran pernafasan daripada berulang lagi
  • Menganjal, melembab dan mencerahkan keseluruhan kulit badan
  • Merangsang sistem imun
  • Mengurangkan selulit
  • Menguatkan folikel rambut dan mengurangkan keguguran rambut
  • Memperbaiki masalah ketarak
  • Meningkatkan kecerdasan dan prestasi mental
  • Meningkatkan kadar Metabolisma dalam badan
  • Membantu penyingkiran toksin dari dalam badan, mengurangkan radang dan alahan
  • Meningkatkan pembentukan protein
  • Mengurangkan kesan sampingan kemoterapi
  • Membantu pengidap osteoarthritis dan osteoporosis
  • Menguatkan otot jantung, wajah dan faraj
  • Membantu pesakit tekanan darah tinggi
  • Membantu menstabil dan mengekalkan tahap kolestrol yang baik

kekal muda, kekal sihat, tips kecantikan semulajadi, awet muda, minuman kesihatan go geous, memperbaharui sel badan, lebih bertenaga, sistem pertahanan terdapat virus, antibodi kuat, antioksidan, memperlahan proses penuaan

Kesihatan keluarga merupakan matlamat utama kami. Sebuah keluarga yang sihat adalah sebuah kelaurga yang bahagia. Go Geous menyediakan semua suplemen yang diperlukan bagi seluruh keluarga. Ini membantu meningkatkan sistem imunisasi tubuh anda sementara meningkatkan fungsi seluruh tubuh. Sel-sel sihat memberikan sumbangan kepada organ yang sihat.

Cell Therapy adalah perubatan yang inovatif yang berpotensi mencetuskan stimulasi, keremajaan dan pertumbuhan sel kita. Ia merupakan proses penyembuhan dan pembaharuan yang sangat penting untuk menjaga tubuh kita rangkaian dan organ dalam kesihatan yang optimum. Dengan secara berkesan dan efisien memperbaiki dan menggantikan sel yang rosak dan mati, Cell Therapy membantu kita untuk melawan penuaan, dengan tetap menjaga keremajaan, tenaga dan kesegaran.

Komposisi PHYTOCELLTEC IMMUNOMAX:-
1. PhytoCellTec Malus Domestica
Stem Cell daripada Epal Swiss iaitu Uttwiller Spatlauber yang mana ianya sejenis pokok epal yang jarang ditemui dan hampir pupus dengan hanya tinggal beberapa batang pokok di dunia ini. Ia mengandungi sebatian yang boleh meningkatkan jangka hayat dan stem cell berharga lalu menjadikan epal jenis ini terkenal dengan keupayaan simpanannya yang besar.
2. PhytoCell Tec Solar Vitas
Stem Cell daripada anggur Gamay Teinturier Freaux. Gamay ialah sejenis anggur dari daerah Burgundy, Perancis. Ia mengandungi kandungan antioksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk perlindungan UV.
3. CM-Glucan
Perangsang imun daripada yis makanan. CM-Glucan adalah sebatian unik yang didapati daripada dinding sel yis. Ia berupaya meningkatkan keupayaan imun yang luar biasa yang boleh merangsang tindak balas imun dalam badan dengan mewujudkan sistem pertahanan terhadap virus, bakteria, kulat dan parasit. Ia juga merupakan antioksidan yang berkesan dengan keupayaan menyingkirkan radikal bebas.
Kami memberikan kadar harga yang sangat-sangat rendah berbanding pasaran yang lain.

Harga Sebenar : RM470

Now Harga Promosi : RM370 (1 Kotak)

Dapatkan SEKARANG selagi stok masih ada!!!
MUDA, SIHAT & REJUVINASI
Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement
SAKSIKAN GO GEOUS DI TV3
YouTube Preview Image
TESTIMONI-TESTIMONI GO GEOUS
Testimoni 1
YouTube Preview Image
Testimoni 2
YouTube Preview Image
Testimoni 3
YouTube Preview Image
Testimoni 4
YouTube Preview Image
Testimoni 5
GO GEous with EJA on Saffiya
YouTube Preview Image
Testimoni 6
Kanser Payu Dara
YouTube Preview Image
Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement
Jom teruskan pembacaan dengan Testimoni-testimoni dari mereka yang menghidapi macam-macam penyakit.
1. Ahmad Dali Mukeri, 48 tahun, Shah Alam, Selangor
Saya menghidap penyakit koronari arteri selama 3 tahun. Kesan daripada penyakit ini, saya tidak mampu melakukan sebarang aktiviti fizikal, sama ada semudah membawa barang atau bermain badminton. Beberapa simptom penyakit saya termasuklah merasa lemah dan mengantuk sepanjang masa, sesak nafas, rasa kebas, jantung berdebar dan mudah berasa sejuk. Saya dinasihati oleh doktor untuk menjalani proses pengelembungan untuk menlancarkan saluran tetapi saya memilih untuk mencuba GO GEOUS sebagai alternatif selama 2 bulan dari awal bulan ogos hingga oktober tahun 2011. Sungguh menakjubkan!!! Saluran koronari saya kini lancar seperti yang ditunjukkan dalam laporan anigiografi kardium baru-baru ini. Peningkatan Tahap kesihatan saya bermakna saya tidak perlu lagi melakukan sebarang dianogsis atau pun pengelembungan.

 

2. Tuan Suzita Bt Tuan Ab Kadir, 35 Tahun, Johor Baharu

Saya mengalami masalah paru-paru berlubang dan kolesterol yang tinggi semenjak 6 tahun yang lalu. Dengan masalah ini, saya sering kali sukar bernafas, batuk, penat dan selalu mengantuk selepas makan. Tiga bulan yang lalu saya mula mengambil GO GEOUS dan ia benar-benar berkesan. Ia juga mengubah pandangan saya terhadap kesihatan. Saya dengan senang hati mengesorkan GO GEOUS kepada sesiapa yang inginkan kesihatan yang lebih baik. Saya pastinya GO GEOUS sekarang!!! Anda bila lagi….

 

3. Abdul Aziz Bin Moiden, 5o Tahun, Shah Alam, Selangor

Saya adalah perokok tegar sejak 30 tahun lalu. Secara purata saya menghisap 10 batang rokok sehari. Saya juga mempunyai berat badan yang berlebihan, tidak aktif dan mengamalkan pemakanan yang tidak sihat. Pada Januari 2010, saya mengalami sakit dada dan dimasukkan ke Institut Jatung Negara. Saya disahkan menghadapi dyslipdaemia atau kolestrol tinggi dan berhadapan dengan risiko penyakit koronari. Sebelum saya mula mengambil GO GEOUS, tahap kolesterol saya adalah 6.7 dan tahap trigliserida 5.52, berbanding seseorang yang normal perlu mengekalkan tahap masing-masing dibawah 5.20 dan 1.69. Sementara tahap kolesterol baik HDL saya pula adalah 0.91, dibawah tahap normal iaitu 1,03. Saya terpaksa mengambil ubat preskripsi daripada doktor dari saat itu. Saya mula mengambil GO GEOUS pada awal ogos 2010 dan pemeriksaan kesihatan saya sekarang menunjukkan keputusan yang positif. GO GEOUS benar-benar berkesan. Sekarang tahap kolesterol saya telah stabil dan berjaya mengekalkanya kepada tahap yang normal iaitu 3.9. Terima Kasih GO GEOUS.

 

4. Rohana Ahmad, 49 Tahun, Ampang Selangor

5 bulan lalu, doktor mengesahkan saya mengalami masalah sendi lutut yang dipanggil osteoartitis. Saya sering kali mengalami sakit yang amat sangat pada bahagian sendi terutamanya pada jari dan lutut saya. Pada bulan Jun 2010, saya telah menggunakan 1 kotak GO GEOUS, saya dapat rasakan perubahan ketara pada sendi saya. Saya rasa bertenaga dan sakit sendi yang saya alami selama beberapa bulan lalu kini telah hilang. Sekarang saya boleh bergerak aktif dan hidup normal seperti dahulu.

 

5. K.Zubides, 47 tahun, Ampang,Selangor

Saya menghidap penyakit kencing manis selama setahun dan hidup dengan bantuan ubat-ubatan setiap hari. Sebagai penghidap penyakit kencing manis, saya mudah rasa penat, haus, tidak dapat tidur dengan lena dan penglihatan saya menjadi kabur. Tahap gula dalam darah saya biasanya di atas paras 12 setiap kali saya melakukan pemeriksaan kesihatan saya. Selepas 1 bulan saya diperkenalkan kepada GO GEOUS, sesuatu yang menakjubkan berlaku. Tahap gula dalam darah saya turun daripada paras 12 ke paras 6-7 secara puratanya. Dahulu jika saya mengambil asi, Tahap gula saya akan naik ke paras 12, tetapi sekarang saya amat berterima kasih kepada GO GEOUS kerana penyakit saya telah dapat distabilkan. Saya rasa lebih bertenaga, dapat tidur dengan lena, penglihatan saya juga menjadi lebih jelas malah berat badan saya juga berkurangan daripada 61Kg kepada 56Kg. Saya memang rasa bertenaga dan kelihatan cergas sekarang.

 

Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement

 

6. Puan Salmah, Sungai Petani, Kedah, 68 tahun

“Saya mengalami masalah sakit lutut mandi pun terpaksa menggunakan kerusi. Dengan gogeous selama 1 minggu masalah sakit lutut saya dapat diselesaikan. Saya telah mencuba pelbagai produk tetapi tiada kesan. Kini  saya boleh berjalan seperti biasa”.

7. Puan Sharifah, Subang Jaya, 45 tahun

“Saya mempunyai masalah kulit muka yang kritikal. Selepas penggunaan selama 2 minggu, kulit saya beransur pulih dan parut jerawat semakin hilang. Anak saya yang berumur 18 tahun juga mengalami masalah jerawat. Dia juga mencuba Go Geous (separuh sukatan sehari). Kulit anak saya juga semakin pulih.”

8. Puan Suhaila – Masalah Jerawat Bernanah, Seri Wajah, Berat Badan Turun

Setelah mengamalkan 10 sachet Gogeous kulit wajah saya yang teruk akibat resdung semakin licin. Sebelum ni banyak jerawat yang bernanah dan berlubang-lubang serta parut jerawat.

Alhamdulillah dengan Go geous masalah yang saya hadapi ini telah hilang. disamping minum go geous saya buat mask di muka. Terima kasih Go Geous kerana telah mengembalikan seri wajah saya yang telah lama hilang akibat resdung yang teruk. Berat badan saya juga turun 5 kg.

9. Kak N – Kulit Semakin Cantik, Selulit Hilang

Dulu I makan produk dari US selama 5 tahun untuk dapatkan kulit lembab dan cantik serta sihat macam ni. Tapi dengan Go Geous, minum 2 minggu pun dah nampak kesan yang lebih baik, malah selulit juga semakin hilang.

10. Puan Ida, Shah Alam, 35 tahun

“Saya mengalami masalah senggugut setiap bulan. Alhamdulillah dengan pengambilan ‘Go Geous’, masalah yang saya hadapi selama ini hilang. Terima kasih Go Geous”

11. Puan Zaliha – Rambut Gugur, Berat Badan Turun

Sebagai wanita, rambut gugur adalah satu perkara yang merunsingkan terutamanye selepas bersikat. Kini alhamdulillah rambut kurang gugur selepas bersyampu mahupun bersikat.

Pinggang juga sedikit ramping. Buktinya seluar dan kain yang dipakai semakin longgar! Setakat ini saya hanya baru mengamalkan 5 paket sahaja

12. Puan Leez, Bukit Jelutong, 38 tahun

“Sebelum ini saya mempunyai masalah kebas kaki apabila bangun tidur. Semenjak mengamalkan Go Geous, masalah ini sudah berkurangan. Saya juga berasa lebih segar selepas bangun tidur.

13. Riza – 7 Bulan Tak Datang Period Kembali Pulih

Pengalaman menggunakan GoGeous, isteri saya dah 7 bulan tak datang period. Dah pergi klinik check, sampai ke Hospital Pakar Pantai Putri buat checking, kosnya sampai ratusan RM, dah buat cara tradisional, not pregnant tapi doktor-doktor termasuk specialists tak boleh kesan, pakar perubatan tradisional termasuk mak-mak bidan pun tak dapat kesan puncanya TETAPI setelah makan GoGeous baru beberapa sachets dah datang balik periodnya.

 

Kita lihat pula testimoni-testimoni dari pengguna Produk Go Geous ini yang telah mendapat banyak perubahan dari segi kesihatan & Kecantikan wajah

1. Pn. Mazni, 44 tahun

minuman kecantikan luar dan dalam, minuman awet muda, minuman pelawas, go geous, rejuvinasi badan, penambah tenaga badan, supplement tambah tenaga, rahsiah awet muda, rahsia kekal muda dan sihat, rahsia kecantikan semulajadi

Sebelum Penggunaan Produk Go Geous

minuman awet muda, minuman penambah tenaga, minuman kesihatan, minuman untuk tenaga, minuman tambahan, collagen badan, supplement badan, penambah tenaga badan, minuman kecantikan luar dan dalam badan, minuman kesihatan tebaik, minuman tenaga yang selamat

Selepas sebulan menggunakan Produk Go Geous

2. Pn. Zurinah, 35 tahun

testimoni go geous, minuman kesihatan terbaik, minuman badan letih, tambah tenaga, collagen tambahan yang selamat, minuman collagen badan, apple stem cell

Sebelum Penggunaan Produk Go Geous

 

testimoni produk go geous, minuman tambah tenaga, minuman kesihatan luar dan dalam badan, rahsia kejelitaan luar dan dalam badan, minuman collagen, minuman tambah tenaga yang terbaik, tips mengatasi badan letih, ubat badan letih

Selepas Sebulan Menggunakan Produk Go Geous

 

Harga Sebenar : RM470

Now Harga Promosi : RM370 (1 Kotak)

Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement


Punca Pigmentasi dan Rawatan terbaik yang selamat

May 15, 2012

Masalah JERAGAT di kalangan Warga Penduduk Dunia atau nama medikalnya “Melasma” adalah salah satu dari masalah kulit yang sangat biasa di kalangan Penduduk Asia Khasnya dan berada pada 10 Tangga teratas didalam masalah kulit yang dihidapi.

How To Treat Melasma, treatment for melasma, melasma treatments, best treatment for melasma, get rid of melasma, what is melasma, masalah pigmentasi, jeragat dan cara mengatasinya, masalah jeragat

Namun kaum wanita lebih kerap terlibat dimana nisbahnya lebih kurang 12:1 (Wanita: Lelaki). Nisbah ini berbeza-beza dari satu Negara ke Negara yang lain. Insiden yang paling tinggi dilihat pada mereka yang berumur 25 – 45 tahun. Kawasan muka yang sering terlibat adalah bahagian pipi. Namun terdapat juga mereka yang mengalami nya pada hidung dan dahi. Tak kurang juga yang melibatkan belakang badan serta di tempat tempat sulit.

Melasma boleh di bahagikan kepada Melasma Epidermal dan Melasma Dermal. Kerap kali, kedua-dua keadaan tersebut akan hadir bersama. Tidak kurang juga mereka yang mempunyai melasma akan juga mempunyai Hori’s Naevus. Hori’s Naevus ini selalunya akan lebih jelas sewaktu mengandung. Ianya telahpun ada pada pesakit tetapi tidak disedari kerana kurang jelas. Seperti yang kita ketahui, apabila mengandung, badan akan menghasilkan lebih banyak pigmen. Oleh itu, Hori’s Naevus dan melasma akan lebih jelas kelihatan dan disedari hanya semasa mengandung. Keadaan ini akan mengecewakan pesakit yang mendapat rawatan untuk melasma kerana kekadang akan berlaku keadaan dimana melasma hilang dengan rawatan tetapi Hori’s Naevus semakin jelas kelihatan. Ini adalah kerana sebelum ini ia dilindungi oleh melasma tetapi bila melasma telah tiada, tompokan hitam Hori’s Naevus akan kelihatan jelas. Perbezaan Hori’s Naevus dengan melasma akan dapat diketahui oleh doctor anda.

Semua wanita dambakan kulit wajah yang bersih, bebas dari jerawat mahupun flek hitam. Namun salah satu masalah yang paling sering terjadi pada sebagian besar wanita Asia, terutama yang berusia di atas 30 tahun, adalah timbulnya flek hitam atau melasma (pigmentasi) di wajah.

Pigmentasi kulit atau melasma, boleh terjadi di beberapa bahagian tubuh, terutama di kawasan muka wajah akibat sinaran UV yang tidak bertapis.

Selain terdedah dengan pancaran matahari, melasma juga dapat terjadi akibat pengambilan ubat  hormon seperti ubat pencegah kehamilan. Flek hitam juga timbul akibat bekas adanya jerawat, pemakaian ubat antibiotik, antiepilepsi dan antiperadangan.

Pemakaian kosmetik yang kemungkinan besar mengandung merkuri, hidrokuinon dan asam salisilat juga dapat membuatkan pigmentasi pada kulit wajah. Karena apabila digunakan terus menerus, ia akan menyebabkan kulit menjadi nipis dan sangat sensitif terhadap pancaran matahari.

Apabila kulit menjadi nipis dan semakin berumur (tua) ia tidak mampu lagi menghasilkan pigment kulit yang baru, oleh itu pigment kulit lama yang telah mati dan tidak dapat diperbaharui akan kelihatan hitam dan bertompok-tombok pada kulit wajah. Semakin lama pigment kulit yang mati akan menjadi banyak. Itu sebabnya kenapa pigmentasi pasa asalnya hanya sedikit sahaja di permukaan wajah akan merebak dan menjadi besar jika tidak membuat apa-apa tindakan untuk mencegahnya.

Sebab-sebab terjadinya melasma (Jeragat):-
1). Terdedah Kepada cahaya matahari terik.
2). Penggunaan Hormone. Contohnya Pil perancang.
3). Penggunaan kosmetik / Rawatan kulit tidak sesuai.
4). Keturunan.

Bolehkan Pigmentasi Dihilangkan?

Pigmentasi yang telah menjadi hitam tidak mampu dihilangkan oleh mana-mana produk kecantikan. Dengan pengunaan laser sekalipun pigmentasi tidak mampu dihilangkan. Namun kawasan gelap pigmentasi hanya boleh dirawat dan dicerahkan sama rata dengan kecerahan kulit asal jika menggunakan produk kecantikan yang betul dan selamat.

Banyak cara yang boleh dilakukan untuk memudarkan pigmentasi bermula dari pemakaian masker hingga pemakaian krim skin care yang mengandungi bahan Wild Pancy,  Witch Hazel, White Lily dan Apple Stem Cell yang bermanfaat untuk menghasilkan pigment kulit baru, berfungsi  mencerahkan wajah dan melambatkan proses penuaan.

Rawatan untuk melasma

Matlamat rawatan melasma ada dua. Pertama, untuk mengeluarkan pigment yang sedia ada dan kedua, adalah untuk menghalang dari pigment baru terbentuk. Masalah melasma ini boleh diatasi dengan Set Advanced Bio Renewal Produk ZARRAZ PARAMEDICAL.

Dengan ZARRAZ PARAMEDICAL, anda mampu mengekalkan kecerahan serta menambah lagi kecerahan wajah anda setiap kali anda menggunakan produk ini. Bukan sekadar pelindung UVA malah ia membantu mengatasi masalah kulit. Jika anda ada jeragat, produk ini akan terlebih dahulu mengatasi masalah jeragat anda dengan memudarkan lapisan Melasma Epidermal dan Melasma Dermal dan kemudian barulah ia akan bantu anda mendapatkan kulit yang cerah, lembab dan berseri.

ADVANCED BIO RENEWAL ZARRAZ PARAMEDICAL

Set Advanced Bio Renewal ini berfungsi untuk memperbaharui sel kulit. Ia juga bertindak membunuh sel-sel yang berpenyakit dan sel kanser. Ianya bertindak secara semulajadi dan sel baru akan cepat terhasil. Set ini sangat sesuai untuk kulit yang berminyak, sensitif, kulit gabungan dan yang mempunyai jerawat-jerawat kecil. Mampu merawat pigmentasi, jerawat, bintik hitam, kulit bersisik, panau dan sebagainya.

Terdapat 4 jenis produk dalam Set Advanced Bio Renewal ini. Lengkap dan memenuhi kegunaan harian kecantikan para wanita dan lelaki. Jenis-jenis produk dan fungsinya adalah seperti berikut:-

1. FIRMING CLEANSER (Pencuci Muka)

  • Diformulakan bersama Peppermint & Rosemary
  • Mencuci dan membersihkan tanpa menyebabkan kulit  kering.
  • Anti-oxidan/anti-inflamasi/anti-microb.
  • Hanya menggunakan bahan semulajadi dan aromaterapi (kulit akan terasa sejuk, segar, meredakan).
  • Kegunaan untuk semua jenis kulit .
  • Kaya dengan mineral, nutrisi dan vitamin A, C, B6, Kalsium & Omega 3.

Khasiat dan Kelebihan Pappermint & Rosemary:-

  • Mengurangkan rasa stress.
  • Bahan pelembab wajah dan keceriaan wajah yang baik.
  • Berupaya merawat kulit yang bermasalah.
  • Menyejukkan wajah hingga ke lapisan dalam.
  • Banyak digunakan dalam Aromaterapi kerana ia merangsang peredaran darah dan melegakan kekejangan otot.
  • Menggebu dan memudakan kulit wajah.
  • Membantu mencegah jerawat menghaluskan kulit wajah dan bertindak mengecutkan tisu kulit.
  • Mampu merawat luka dan lebam.

2. ESSENCE SEBUM GEL

  • Diformulakan bersama Wild Pansy + Witch Hazel.
  • Kegunaan siang dan malam sebagai serum rawatan tanpa mengeringkan atau mengelupaskan kulit.
  • Gel yang sangat lembut. Bertindak sebagai mencairkan minyak keras dan atasi masalah jerawat.
  • Mengecilkan liang roma terbuka.
  • Boleh digunakan untuk : Eczema dan Psoriasis
  • Anti-Allergic.
  • Berfungsi sebagai 3M iaitu Meredakan, Menyejukkan & Menyembuhkan.
  • Kaya dengan Vitamin A, B, C, E & Iron.

Khasiat dan Kebaikan Wild Pansy & Witch Hazel:-

  • Merawat penyakit kulit, enzema, asma dan epilepsy.
  • Merawat enzema, jerawat, jeragat, pruritus dan Impetigo.
  • Bertindak sebagai anti-radang bagi sebarang luka.
  • Witch Hazel adalah satu cara yang berkesan, lembut, dan semula jadi untuk merawat kulit jerawat atau berminyak.
  • Mengecutkan saluran darah yang lebam atau bengkak akibat jerawat, luka dan sebagainya.
  • Membersihkan kulit berkuman, menghapuskan bakteria dan melegakan keradangan.
  • Melegakan kulit gatal.
  • Menyegarkan (menyejukkan) kulit.
  • Mengecilkan riang roma yang terbuka.
  • Mengekalkan kelembapan kulit pada musin kering mahupun panas terik.

3. SUN PROTECTION SPF50

  • Diformulakan bersama Buah Raspberry & Bunga Lili Putih.
  • Pertahanan kulit untuk 500minit di bawah cahaya Ultra violet matahari.
  • 10x ganda anti-oxidant yang hebat berbanding buah tomato.
  • Membuatkan usia lebih muda 4 tahun dari usia kerana mempunyai bahan Anthocyanins.
  • Pertumbuhan kulit baru. Menghilangkan freckles, pigmentasi TANPA sakit & TANPA ada kesan buruk.
  • Kaya dengan Glycolic Acid & Ellagic Acid (Anti-Cancer!)

Khasiat dan kelebihan Buah Raspberry & Bunga Lili Putih:-

  • Sangat penting untuk kekuatan dan ketahanan tubuh karena dapat meneutralkan radikal bebas yang memudaratkan kesihatan dalam tubuh.
  • Membersihkan kulit sehingga ke lapisan dermis dan melambatkan proses penuaan.
  • Mencegah atau membantutkan proses yang dapat mengarah kepada pembentukan sel-sel kanser.
  • Mengandungi zat antibakteria dan boleh membantu menurunkan kolesterol.
  • Melicinkan kulit sehingga tetap kelihatan muda.
  • Melambatkan proses penuaan dan menjaga kulit dari paparan sinar UV sehingga kulit tidak mudah hitam.
  • Mengatasi dan merawat jerawat.
  • Menyembuhkan dan menghilangkan bekas luka di kulit.
  • Mencegah pertumbuhan kanser dan membantu mengatur kadar kolesterol.
  • Menjaga kelembaban kulit, memberikan rawatan special bagi kulit kering, kulit iritasi dan kulit sensitif.
  • Meningkatkan kelekatan dan kestabilan kelembaban air yang ada di kulit.
  • Merawat dan mencegah penyakit kanser.

4. ESSENCE NIGHT CREAM.

  • Diformulakan bersama Witch Hazel + Aloe Vera.
  • Krim malam untuk masalah kulit.
  • Sesuai untuk jerawat, sensitif, kulit terbakar, kegatalan kulit dan bengkak.
  • Seimbangkan pH level supaya minyak muka tidak keluar secara berlebihan.
  • Kaya dengan Amino acid, Vitamin A, C, F & B12.

Khasiat dan Kelebihan Witch Hazel & Aloe Vera:-

  • Witch Hazel adalah satu cara yang berkesan, lembut, dan semula jadi untuk merawat kulit jerawat atau berminyak.
  • Mengecutkan saluran darah yang lebam atau bengkak akibat jerawat, luka dan sebagainya.
  • Membersihkan kulit berkuman, menghapuskan bakteria dan melegakan keradangan.
  • Melegakan kulit gatal.
  • Menyegarkan (menyejukkan) kulit.
  • Mengecilkan riang roma yang terbuka.
  • Mengekalkan kelembapan kulit pada musin kering mahupun panas terik.
  • Anti-oksidan secara semula jadi, sekali gus membantu melambatkan proses penuaan.
  • Melembapkan kulit dan menjadikan kulit lebih awet muda.
  • Mengawal dan menyeimbangkan pengeluaran minyak yang berlebihan pada wajah.
  • Mengembalikan kulit wajah kembali normal dan mengatasi masalah seperti jerawat, parut, pigmentasi dan sebagainya.
  • Mendinginkan wajah yang terbakar akibat sinaran matahari.
  • Mengendurkan otot di bawah mata yang tegang akibat berjaga atau berhadapan dengan komputer terlalu lama.
zarraz paramedical, rawatan pigmentasi, zaraz spa, zarraz, produk apple stem cell, advanced bio renewal, advanced bio radiant, rawatan pigmentasi terbaik, produk rawatan pigmentasi

Produk Zarraz Paramedical

Secara keseluruhannya, fungsi produk dalam Set Advanced Bio Renewal ini adalah untuk menghasilkan pigment baru kulit, melambatkan penuaan, melembutkan dan menggebukan kulit, melancarkan peredaran darah di bawah kulit, mencerahkan dan menambah kekenyalan kulit wajah. Perawatan secara menyeluruh akan memudarkan flek hitam di kulit anda. ZARRAZ PARAMEDICAL menyediakan set lengkap yang akan membersihkan wajah sekaligus mencerahkan wajah.  Warna kulit akan kembali pada warna naturalnya, dan tidak membuat kulit putih pucat seperti lilin.

Harga 1 Set (4 Produk)

Hanya RM200

Aesthetic4skin, gel jerawat, melasma, pigmentasi, jeragat, produk halal, produk tiada hidrokuinon, bebas merkuri dan hidrokuinon

CARA PEMAKAIAN

***Ambil gambar anda sebelum menggunakan Produk ZARRAZ PARAMDICAL ini untuk membandingkan wajah sebelum dan selepas penggunaan produk supaya anda boleh lihat dan percaya akan keberkesanan produk ini.

1. Basahkan dan basuh wajah dengan air biasa kemudian sapukan Firming Cleanser di 5 titik point muka. Sapu dengan rata dan lebihkan pada tempat bermasalah seperti jerawat, jeragat dan lain-lain, kemudian biarkan selama 2 hingga 5 minit. Setelah rasa berangin, ambil air setitik dua dan gosok membulat ke atas, kemudian bilas dengan air. Boleh pakai 2 atau 3 kali sehari. Masalah kulit dapat diatasi dengan pemakaian Firming Cleanser ini.

2. Setelah wajah dikeringkan, ambil Essence Sebum Gel dan sapu pada kawasan berminyak, berjerawat, berjeragat, white head, black head, laing roma terbuka dll. Pakailah setiap kali selepas mencuci muka. Kesan permulaan hanya 1 ke 2 hari mungkin, anda akan merasa gatal bagi yang mengalami resdung atau pernah guna produk yang mempunyai bahan kimia. Dan ada juga yang merasa pedih bagi yang banyak sel mati kulit. Ini merupakan kesan penyembuhannya untuk bunuh bakteria. Kemudian anda akan rasa gian atau ketagih, rasa ingin selalu pakai sebab mungkin makin lama makin rasa sedap dan segar. Semua masalah akan dibuang tanpa pengelupasan.

3. Selepas itu, pakailah Sun Protection SPF50 (Sunblock) iaitu krim siang yang mampu untuk mencerahkan tanpa rasa berminyak. Sapu pada semua kawasan wajah dan lebihkan pada kawasan yang bermasalah iaitu jeragat, jerawat, dark eye ring, eye bag, parut, enzema, sensitif atau tempat celahan hitam yang sulit. Boleh digunakan 2 hingga 3 kali sehari. Pemakaian yang lebih kerap akan memberi kesan pigmentasi pudar, parut hilang dan glowing yang cepat. SPF50 ini hanya gunakan pada waktu siang sahaja.

4. Untuk penjagaan malam sahaja, pakailah Essence Night Cream setelah wajah dicuci menggunakan Firming Cleanser dan Essence Sebum Gel. Krim malam ini menyeimbangkan pH level supaya minyak muka tidak keluar secara berlebihan. Tidak perlu menggunakan Sun Protection SPF50 pada waktu malam. Ini bermakna, hanya 3 produk sahaja yang digunakan setiap kali pemakaian tidak kira siang mahupun malam.

Harga 1 Set (4 Produk)

Hanya RM200

Aesthetic4skin, gel jerawat, melasma, pigmentasi, jeragat, produk halal, produk tiada hidrokuinon, bebas merkuri dan hidrokuinon, kosmetik halal dan selamat

Jika wajah anda sekarang mempunyai ciri-ciri terjadinya melasma (pigmentasi), mahupun yang telah mempunyai sedikit melasma di wajah, bertindaklah untuk mencegahnya sekarang sebelum wajah anda menjadi parah seperti ini.

masalah pigmentasi, masalah melasma, rawatan melasma, rawatan pigmentasi, produk terbaik untuk melasma, bagaimana hilangkan jeragat pigmentasi, cara hilangkan melasma, cara mengatasi jeragat, bagaimana hilangkan masalah jeragat melasma pigmentasi, zarraz paramedical hilangkan pigmentasi, produk zarraz

Pigmentasi yang tidak dicegah

Barisan Para Management ZARRAZ PARAMEDICAL yang mempunyai kulit bersih, gebu, cantik dan berseri-seri tidak kira lelaki mahupun perempuan.

Klik gambar tersebut untuk melihat testimoni dari pengguna ZARRAZ PARAMEDICAL.

testimoni pengguna zarraz, apa itu zarraz paramedical, testimoni zarraz paramedical, testimoni pengguna zarraz, testimonial zarraz, zarraz paramedical, zarraz spa, bagaimana haluskan kulit

shah169.ads4blog.net


Minuman Kesihatan Terbaik & Terlaris Tahun 2011 & 2012

May 12, 2012

Assalamualaikum & Salam Kecantikan  EKSKLUSIF untuk anda PEMINAT SETIA ~ shah169.ads4blog.net ~

Apa khabar anda semua? Semoga anda sihat walafiat, segar bertenaga & cantik bersama produk kecantikan & kesihatan pilihan anda. Terima kasih kerana atas kunjungan dan kepercayaan anda semua sehingga blog shah169.ads4blog.net menjadi tumpuan dan rujukan pengunjung membeli belah sehingga mendapat tempahan dari negara luar seperti Saudi Arabia, Indonesia, Brunei, Thailand, Singapore dan banyak lagi.

minuman tambah tanaga, minuman sembelit, ubat sembelit, minuman collagen, minuman kesihatan, supplement tenaga, collagen badan, minuman awet muda, minuman kesihatan terbaik, supplement kesihatan terbaik

Di sini saya nak share dengan anda semua, produk minuman kesihatan yang terlaris dan sangat mendapat sambutan pada tahun 2011 & 2012 ini. Produk KESIHATAN & KECANTIKAN serta RAWATAN untuk Kaum Adam dan Hawa dari hujung rambut hingga ke hujung kaki di setiap peringkat Umur, Bangsa & Negara ini adalah  satu-satunya SUPLEMENT di dalam DUNIA yang mengandungi PHYTOCELLTEC IMMUNOMAX iaitu APPLE STEM CELL, ANGGUR STEM CELL dan CM Glucan yang mampu memberikan kita KEKAL LEBIH MUDA dan KEKAL SIHAT. Yang BEST SANGAT SANGAT, ianya bertindak secara SEMULAJADI…

Seperti yang anda semua tahu, KEPAKARAN saya ialah dalam bidang KESIHATAN & KECANTIKAN. Saya hanya akan menggunakan serta berkongsi Produk yang TERBAIK lagi EFEKTIF bagi memastikan kepuasaan & keberkesanan yang MAKSIMUM. Tidak hairanlah, shah169.ads4blog.net mendapat kepercayaan dan sering menjadi tumpuan serta bahan rujukan dari ramai penggunjung. Dan MATLAMAT saya ialah untuk menambah lebih nilai dalam kehidupan (Add More Value) bagi semua manusia di pelusuk dunia. Kerana “KEPUASAN ANDA ADALAH TANGGJAWAB KAMI”…

Dan Produk Minuman kesihatan TERLARIS yang saya maksudkan adalah MINUMAN Go Geous. Go Geous adalah SUPPLEMENT (bukan ubat) yang mewujudkan sel sel baru dan AKTIF dengan mempermuda dan memperbaharui sel badan kita. Penampilan kita yang muda dan sihat akan tampak lebih menyerlah daripada sebelumnya yang mana kulit lebih anjal dan halus, kita akan lebih bertenaga serta sentiasa cergas. Kesihatan yang cemerlang pastinya menjadikan hidup sekeluarga lebih sihat dan ceria.

GO GEOUS adalah sejenis produk kesihatan dan kecantikan yang unggul di dunia yang menggunakan Apple Stem Sel yang berkualiti tinggi dari Switzerland. Apple yang digunakan ialah sejenis apple yang jarang diperolehi iaitu PhytoCellTec Mallus Domestica yang bergred A. Kandungan GO GEOUS ini juga diperkaya dengan Rousselot Hydrolised Collagen, L-Arginine, Acai Berry, Grape Seed Extract, Pine Bark, dan campuran 6 jenis berries iaitu Blackcurrant, Bilberry, Red Beet,  Strawberry, Rasberry dan Elderberry yang boleh membantu mempercepatkan proses pemulihan keatas mereka yang menghidapi penyakit-penyakit umum.

minuman awet muda, go geous harga rendah, minuman kesihatan dan kecantikan, mempercepat proses pemulihan penyakit, minuman anti penuaan, kecantikan semulajadi tubuh luar dan dalam

Pengambilan GO GEOUS secara berterusan, mampu menyihatkan tubuh badan secara menyeluruh, akan membuatkan diri rasa lebih segar, tidak mudah jatuh sakit, lebih bertenaga, menstabilkan hormon dalam tubuh, kulit lebih lembap, anjal, gebu, tegang dan rasa muda luaran dan dalaman. Produk ini akan menghasilkan kesan yang amat pantas kepada pengguna dimana ia mampu memberi kesan seperti nampak muda jauh dari usia yang sebenar. Ia terbukti melalui kajian yang telah dilakukan keatas testimoni yang ada. Walaubagaimanapun, jangka masa kesan dan faedah dari pengambilan adalah bergantung kepada seseorang pengguna.

MANFAAT MINUMAN GO GEOUS

  • Meningkatkan usia hayat stem cell badan
  • Melambatkan proses penuaan sel-sel lain seterusnya memperlahan keseluruhan proses penuaan
  • Membantu menghalang jangkitan selesema dan jangkitan saluran pernafasan daripada berulang lagi
  • Menganjal, melembab dan mencerahkan keseluruhan kulit badan
  • Merangsang sistem imun
  • Mengurangkan selulit
  • Menguatkan folikel rambut dan mengurangkan keguguran rambut
  • Memperbaiki masalah ketarak
  • Meningkatkan kecerdasan dan prestasi mental
  • Meningkatkan kadar Metabolisma dalam badan
  • Membantu penyingkiran toksin dari dalam badan, mengurangkan radang dan alahan
  • Meningkatkan pembentukan protein
  • Mengurangkan kesan sampingan kemoterapi
  • Membantu pengidap osteoarthritis dan osteoporosis
  • Menguatkan otot jantung, wajah dan faraj
  • Membantu pesakit tekanan darah tinggi
  • Membantu menstabil dan mengekalkan tahap kolestrol yang baik

kekal muda, kekal sihat, tips kecantikan semulajadi, awet muda, minuman kesihatan go geous, memperbaharui sel badan, lebih bertenaga, sistem pertahanan terdapat virus, antibodi kuat, antioksidan, memperlahan proses penuaan

Kesihatan keluarga merupakan matlamat utama kami. Sebuah keluarga yang sihat adalah sebuah kelaurga yang bahagia. Go Geous menyediakan semua suplemen yang diperlukan bagi seluruh keluarga. Ini membantu meningkatkan sistem imunisasi tubuh anda sementara meningkatkan fungsi seluruh tubuh. Sel-sel sihat memberikan sumbangan kepada organ yang sihat.

Cell Therapy adalah perubatan yang inovatif yang berpotensi mencetuskan stimulasi, keremajaan dan pertumbuhan sel kita. Ia merupakan proses penyembuhan dan pembaharuan yang sangat penting untuk menjaga tubuh kita rangkaian dan organ dalam kesihatan yang optimum. Dengan secara berkesan dan efisien memperbaiki dan menggantikan sel yang rosak dan mati, Cell Therapy membantu kita untuk melawan penuaan, dengan tetap menjaga keremajaan, tenaga dan kesegaran.

Komposisi PHYTOCELLTEC IMMUNOMAX:-
1. PhytoCellTec Malus Domestica
Stem Cell daripada Epal Swiss iaitu Uttwiller Spatlauber yang mana ianya sejenis pokok epal yang jarang ditemui dan hampir pupus dengan hanya tinggal beberapa batang pokok di dunia ini. Ia mengandungi sebatian yang boleh meningkatkan jangka hayat dan stem cell berharga lalu menjadikan epal jenis ini terkenal dengan keupayaan simpanannya yang besar.
2. PhytoCell Tec Solar Vitas
Stem Cell daripada anggur Gamay Teinturier Freaux. Gamay ialah sejenis anggur dari daerah Burgundy, Perancis. Ia mengandungi kandungan antioksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk perlindungan UV.
3. CM-Glucan
Perangsang imun daripada yis makanan. CM-Glucan adalah sebatian unik yang didapati daripada dinding sel yis. Ia berupaya meningkatkan keupayaan imun yang luar biasa yang boleh merangsang tindak balas imun dalam badan dengan mewujudkan sistem pertahanan terhadap virus, bakteria, kulat dan parasit. Ia juga merupakan antioksidan yang berkesan dengan keupayaan menyingkirkan radikal bebas.
Kami memberikan kadar harga yang sangat-sangat rendah berbanding pasaran yang lain.

Harga Sebenar : RM470

Now Harga Promosi : RM370 (1 Kotak)

Dapatkan SEKARANG selagi stok masih ada!!!
MUDA, SIHAT & REJUVINASI
Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement
SAKSIKAN GO GEOUS DI TV3
YouTube Preview Image
TESTIMONI-TESTIMONI GO GEOUS
Testimoni 1
YouTube Preview Image
Testimoni 2
YouTube Preview Image
Testimoni 3
YouTube Preview Image
Testimoni 4
YouTube Preview Image
Testimoni 5
GO GEous with EJA on Saffiya
YouTube Preview Image
Testimoni 6
Kanser Payu Dara
YouTube Preview Image
Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement
Jom teruskan pembacaan dengan Testimoni-testimoni dari mereka yang menghidapi macam-macam penyakit.
1. Ahmad Dali Mukeri, 48 tahun, Shah Alam, Selangor
Saya menghidap penyakit koronari arteri selama 3 tahun. Kesan daripada penyakit ini, saya tidak mampu melakukan sebarang aktiviti fizikal, sama ada semudah membawa barang atau bermain badminton. Beberapa simptom penyakit saya termasuklah merasa lemah dan mengantuk sepanjang masa, sesak nafas, rasa kebas, jantung berdebar dan mudah berasa sejuk. Saya dinasihati oleh doktor untuk menjalani proses pengelembungan untuk menlancarkan saluran tetapi saya memilih untuk mencuba GO GEOUS sebagai alternatif selama 2 bulan dari awal bulan ogos hingga oktober tahun 2011. Sungguh menakjubkan!!! Saluran koronari saya kini lancar seperti yang ditunjukkan dalam laporan anigiografi kardium baru-baru ini. Peningkatan Tahap kesihatan saya bermakna saya tidak perlu lagi melakukan sebarang dianogsis atau pun pengelembungan.

 

2. Tuan Suzita Bt Tuan Ab Kadir, 35 Tahun, Johor Baharu

Saya mengalami masalah paru-paru berlubang dan kolesterol yang tinggi semenjak 6 tahun yang lalu. Dengan masalah ini, saya sering kali sukar bernafas, batuk, penat dan selalu mengantuk selepas makan. Tiga bulan yang lalu saya mula mengambil GO GEOUS dan ia benar-benar berkesan. Ia juga mengubah pandangan saya terhadap kesihatan. Saya dengan senang hati mengesorkan GO GEOUS kepada sesiapa yang inginkan kesihatan yang lebih baik. Saya pastinya GO GEOUS sekarang!!! Anda bila lagi….

 

3. Abdul Aziz Bin Moiden, 5o Tahun, Shah Alam, Selangor

Saya adalah perokok tegar sejak 30 tahun lalu. Secara purata saya menghisap 10 batang rokok sehari. Saya juga mempunyai berat badan yang berlebihan, tidak aktif dan mengamalkan pemakanan yang tidak sihat. Pada Januari 2010, saya mengalami sakit dada dan dimasukkan ke Institut Jatung Negara. Saya disahkan menghadapi dyslipdaemia atau kolestrol tinggi dan berhadapan dengan risiko penyakit koronari. Sebelum saya mula mengambil GO GEOUS, tahap kolesterol saya adalah 6.7 dan tahap trigliserida 5.52, berbanding seseorang yang normal perlu mengekalkan tahap masing-masing dibawah 5.20 dan 1.69. Sementara tahap kolesterol baik HDL saya pula adalah 0.91, dibawah tahap normal iaitu 1,03. Saya terpaksa mengambil ubat preskripsi daripada doktor dari saat itu. Saya mula mengambil GO GEOUS pada awal ogos 2010 dan pemeriksaan kesihatan saya sekarang menunjukkan keputusan yang positif. GO GEOUS benar-benar berkesan. Sekarang tahap kolesterol saya telah stabil dan berjaya mengekalkanya kepada tahap yang normal iaitu 3.9. Terima Kasih GO GEOUS.

 

4. Rohana Ahmad, 49 Tahun, Ampang Selangor

5 bulan lalu, doktor mengesahkan saya mengalami masalah sendi lutut yang dipanggil osteoartitis. Saya sering kali mengalami sakit yang amat sangat pada bahagian sendi terutamanya pada jari dan lutut saya. Pada bulan Jun 2010, saya telah menggunakan 1 kotak GO GEOUS, saya dapat rasakan perubahan ketara pada sendi saya. Saya rasa bertenaga dan sakit sendi yang saya alami selama beberapa bulan lalu kini telah hilang. Sekarang saya boleh bergerak aktif dan hidup normal seperti dahulu.

 

5. K.Zubides, 47 tahun, Ampang,Selangor

Saya menghidap penyakit kencing manis selama setahun dan hidup dengan bantuan ubat-ubatan setiap hari. Sebagai penghidap penyakit kencing manis, saya mudah rasa penat, haus, tidak dapat tidur dengan lena dan penglihatan saya menjadi kabur. Tahap gula dalam darah saya biasanya di atas paras 12 setiap kali saya melakukan pemeriksaan kesihatan saya. Selepas 1 bulan saya diperkenalkan kepada GO GEOUS, sesuatu yang menakjubkan berlaku. Tahap gula dalam darah saya turun daripada paras 12 ke paras 6-7 secara puratanya. Dahulu jika saya mengambil asi, Tahap gula saya akan naik ke paras 12, tetapi sekarang saya amat berterima kasih kepada GO GEOUS kerana penyakit saya telah dapat distabilkan. Saya rasa lebih bertenaga, dapat tidur dengan lena, penglihatan saya juga menjadi lebih jelas malah berat badan saya juga berkurangan daripada 61Kg kepada 56Kg. Saya memang rasa bertenaga dan kelihatan cergas sekarang.

 

Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement

 

6. Puan Salmah, Sungai Petani, Kedah, 68 tahun

“Saya mengalami masalah sakit lutut mandi pun terpaksa menggunakan kerusi. Dengan gogeous selama 1 minggu masalah sakit lutut saya dapat diselesaikan. Saya telah mencuba pelbagai produk tetapi tiada kesan. Kini  saya boleh berjalan seperti biasa”.

7. Puan Sharifah, Subang Jaya, 45 tahun

“Saya mempunyai masalah kulit muka yang kritikal. Selepas penggunaan selama 2 minggu, kulit saya beransur pulih dan parut jerawat semakin hilang. Anak saya yang berumur 18 tahun juga mengalami masalah jerawat. Dia juga mencuba Go Geous (separuh sukatan sehari). Kulit anak saya juga semakin pulih.”

8. Puan Suhaila – Masalah Jerawat Bernanah, Seri Wajah, Berat Badan Turun

Setelah mengamalkan 10 sachet Gogeous kulit wajah saya yang teruk akibat resdung semakin licin. Sebelum ni banyak jerawat yang bernanah dan berlubang-lubang serta parut jerawat.

Alhamdulillah dengan Go geous masalah yang saya hadapi ini telah hilang. disamping minum go geous saya buat mask di muka. Terima kasih Go Geous kerana telah mengembalikan seri wajah saya yang telah lama hilang akibat resdung yang teruk. Berat badan saya juga turun 5 kg.

9. Kak N – Kulit Semakin Cantik, Selulit Hilang

Dulu I makan produk dari US selama 5 tahun untuk dapatkan kulit lembab dan cantik serta sihat macam ni. Tapi dengan Go Geous, minum 2 minggu pun dah nampak kesan yang lebih baik, malah selulit juga semakin hilang.

10. Puan Ida, Shah Alam, 35 tahun

“Saya mengalami masalah senggugut setiap bulan. Alhamdulillah dengan pengambilan ‘Go Geous’, masalah yang saya hadapi selama ini hilang. Terima kasih Go Geous”

11. Puan Zaliha – Rambut Gugur, Berat Badan Turun

Sebagai wanita, rambut gugur adalah satu perkara yang merunsingkan terutamanye selepas bersikat. Kini alhamdulillah rambut kurang gugur selepas bersyampu mahupun bersikat.

Pinggang juga sedikit ramping. Buktinya seluar dan kain yang dipakai semakin longgar! Setakat ini saya hanya baru mengamalkan 5 paket sahaja

12. Puan Leez, Bukit Jelutong, 38 tahun

“Sebelum ini saya mempunyai masalah kebas kaki apabila bangun tidur. Semenjak mengamalkan Go Geous, masalah ini sudah berkurangan. Saya juga berasa lebih segar selepas bangun tidur.

13. Riza – 7 Bulan Tak Datang Period Kembali Pulih

Pengalaman menggunakan GoGeous, isteri saya dah 7 bulan tak datang period. Dah pergi klinik check, sampai ke Hospital Pakar Pantai Putri buat checking, kosnya sampai ratusan RM, dah buat cara tradisional, not pregnant tapi doktor-doktor termasuk specialists tak boleh kesan, pakar perubatan tradisional termasuk mak-mak bidan pun tak dapat kesan puncanya TETAPI setelah makan GoGeous baru beberapa sachets dah datang balik periodnya.

 

Kita lihat pula testimoni-testimoni dari pengguna Produk Go Geous ini yang telah mendapat banyak perubahan dari segi kesihatan & Kecantikan wajah

1. Pn. Mazni, 44 tahun

minuman kecantikan luar dan dalam, minuman awet muda, minuman pelawas, go geous, rejuvinasi badan, penambah tenaga badan, supplement tambah tenaga, rahsiah awet muda, rahsia kekal muda dan sihat, rahsia kecantikan semulajadi

Sebelum Penggunaan Produk Go Geous

minuman awet muda, minuman penambah tenaga, minuman kesihatan, minuman untuk tenaga, minuman tambahan, collagen badan, supplement badan, penambah tenaga badan, minuman kecantikan luar dan dalam badan, minuman kesihatan tebaik, minuman tenaga yang selamat

Selepas sebulan menggunakan Produk Go Geous

2. Pn. Zurinah, 35 tahun

testimoni go geous, minuman kesihatan terbaik, minuman badan letih, tambah tenaga, collagen tambahan yang selamat, minuman collagen badan, apple stem cell

Sebelum Penggunaan Produk Go Geous

 

testimoni produk go geous, minuman tambah tenaga, minuman kesihatan luar dan dalam badan, rahsia kejelitaan luar dan dalam badan, minuman collagen, minuman tambah tenaga yang terbaik, tips mengatasi badan letih, ubat badan letih

Selepas Sebulan Menggunakan Produk Go Geous

 

Harga Sebenar : RM470

Now Harga Promosi : RM370 (1 Kotak)

Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement


PRODUK AESTHETIC4SKIN MERAWAT SEGALA MASALAH KULIT ANDA

March 23, 2012

KAMI ADALAH PAKAR BAGI MERAWAT SEGALA PERMASALAHAN KULIT ANDA.

Anda dihantui masalah-masalah berikut:-
*Jerawat
*Jeragat
*Kulit Berkedut
*Kulit Berminyak
*Liang Roma Besar
*Wajah yang tidak bermaya
*Parut
*Panau
*Kulit Bersisik
*Kulit Kering
*Warna Kulit Gelap
*Muka Kendur & Tidak Tegang
*Hitam di Bawah Mata (Eye Beg)
*Wajah Tidak Bersinar & Sebagainya…

Aesthetic4skin, peluang kerjaya, pengedar diperlukan, stokis produk kecantikan, pengedar kosmetik

Kami menyediakan satu set produk AESTHETIC4SKIN yang mampu memulihkan masalah Jerawat anda. Produk ini diproses secara AESTHETIC yang mana maksud aesthetic adalah ilmu tertinggi dan bidang kecantikan. 1 Set Produk AESTHETIC4SKIN yang dimaksudkan ialah Dermaglow gel dan Dermashine Day Care. Kedua-dua produk ini sangat bermutu tinggi dan menggunakan teknologi dari Korea dan Jepun serta ingredient daripada Switzerland. Memandangkan ramai wanita dan lelaki yang mempunyai masalah kulit maka saya memperkenalkan produk baru yang sangat hebat ini. Kedua-dua produk ini mempunyai fungsi yang berlainan dan keberkesanan yang sangat cepat.

Cara Pemakaian:-
Selepas membersih, sapu dengan gerakan membulat keseluruh wajah. Sapu secara menaik dan urut sehingga DermaGlow Gel menyerap kedalam kulit anda. Tidak perlu dibilas. Boleh dipakai setiap hari dan anda telah jimat produk pemutih, pelembab serta sabun. Scrub ini member bau yang sangat harum dan kekal sepanjang hari.
Selepas DermaGlow Gel kering, Sapukan pula Dermashine Day Care untuk mengembalikan kulit yang muda tanpa cela dalam masa 5 minit.
YouTube Preview Image
DERMAGLOW GEL
DermaGlow Gel adalah gel scrub complex yang amat unik. Scrub ini berbeza dari produk-produk lain kerana anda boleh menggunakan setiap hari untuk menghilangkan kotoran tanpa membilas atau mecuci muka serta merawat kulit anda. Scrub ini mengandungi bahan utamanya seperti Bearberry extract, Hibiscus Extract, Papaine Enzyme, Licorice Extract,
Soluble Collagen dan juga Hydrolyzed Soy Protien. Bahan kandungan andalah 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan.
Dermaglowgel, keindahan aesthetic4skin, keindahan sel stem apple, produk kecantikan, produk kecantikan & kesihatan, kosmetik terbaik, kosmetik selamat, aesthetic4skin,

DermaGlow Gel

DERMASHINE DAY CARE

“Krim ajaib yang mengembalikan kulit muda tanpa cela dalam masa 5 minit!!!”

DermaShine bermaksud kulit yang bersinar dan berseri. Produk ini berfungsi sebagai 3M dimana ia Menghalus, Menyinar dan Menegangkan kulit wajah anda. Ia mampu melindungi wajah anda dari sinaran UVA dan Sinaran UVB yang menyebabkan kanser kulit dan menjadikan kulit anda terbakar. produk ini mampu melindungi kulit wajah anda selama 400 minit iaitu 6 jam di bawah sinaran cahaya matahari terus.
DermaShine Day Care, produk kecantikan, produk kecantikan & kesihatan, kosmetik terbaik, kosmetik selamat, keindahan aesthetic4skin, keindahan sel stem apple,

DermaShine Day Care

 

Aesthetic4skin, kosmetik terbaik, dermaglow gel, dermashine day care, High technology equipement

shah169.ads4blog.net


Bad Behavior has blocked 25 access attempts in the last 7 days.